Tentoonstellingsruimte

In de bibliotheek en in het gemeenschapscentrum De Maere is het mogelijk om beeldend kunstwerk tentoon te stellen. Het gaat dan over kunstwerken die ingekaderd kunnen worden (schilderijen, tekeningen, foto's, enz.). Je kan als individuele kunstenaar maar ook in groep tentoon stellen. Het gebruik van de infrastructuur is gratis. Het maakt niet uit of het nu gaat over Kunst met een grote K of kunst met een kleine k, wij staan open voor alle voorstellen.

Voorwaarden

De tentoonsteller is zelf verantwoordelijk voor het al dan niet laten verzekeren van het tentoongestelde werk. De kunstenaar zorgt zelf voor het tijdig ophangen van de kunstwerken. Hiervoor krijgt hij logistieke ondersteuning van medewerkers van de cultuurdienst en wordt er ophang- en bevestigingsmateriaal voorzien.

Procedure

Als kandidaat tentoonsteller word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Het is een unieke gelegenheid om jouw oeuvre voor te stellen aan de verantwoordelijke voor de programmatie. Tijdens dit gesprek worden de mogelijkheden besproken waarna een afsprakennota wordt opgesteld. 

Wat meebrengen

Curriculum vitae en een paar kunstwerken uit het oeuvre van de kunstenaar.

Bedrag

Gratis.

Voor wie

Voor iedere beeldende kunstenaar die kunst creëert die voor een breed publiek toegankelijk is. Daarbij maakt het niet uit of je wel of geen inwoner bent van Tielt-Winge.

Contact

Contact

Bibliotheek

Nu gesloten
Adres
Blerebergstraat 4 , 3390 Tielt-Winge 't Jongensschool
Tel.
016 63 24 24
bibliotheek@tielt-winge.be
Website
https://tielt-winge.bibliotheek.be

Openingsuren

Vandaag
open van 09:00 tot 12:00
Adres
Leuvensesteenweg 187 , 3390 Tielt-Winge Gemeenschapscentrum De Maere
Tel.
016 63 59 10
cultuur@tielt-winge.be
Website
https://webshoptieltwinge.recreatex.be