Sporters beleven meer

Met de campagne #sportersbelevenmeer (Sport Vlaanderen) wil Tielt-Winge haar inwoners zo veel en gevarieerd mogelijk laten sporten en dit in de beste omstandigheden. Hiervoor organiseert de sportdienst verschillende activiteiten:

#sportersbelevenmeertieltwinge

Als sporter maakt u wat mee. Of u nu een prachtige zonsondergang ziet tijdens het lopen, een hert ziet oversteken als u aan het fietsen bent of u zich gewoon geweldig amuseert met een potje voetbal. U beleeft gewoon meer. Daarom willen we graag zoveel mogelijk mensen aan het sporten krijgen via allerlei initiatieven. Ook u kan ons helpen om zoveel mogelijk mensen aan het sporten te krijgen door uw sportervaringen te delen met de hashtag #sportersbelevenmeertieltwinge.

Maand van de sportclub

September is de maand van de sportclub. Dan zetten verschillende sportclubs van hun deuren open voor iedereen die graag  kennis wil maken met een bepaalde sport.

Tripsticktocht

In het voorjaar organiseert de sportdienst in het kader van #sportersbelevenmeer de tripsticktocht. Dit is een leuke wandeling voor het hele gezin, voor jong en oud. Laat u leiden door de tripstick en laat u verrassen door waar de tocht heen gaat. Voor de kinderen is er een spannende zoektocht aan gekoppeld met op het einde een leuke verrassing.

Breng uw sportclub naar de school

Sporters beleven meer. Ook in de Vlaamse scholen! Dat is wat Sport Vlaanderen, samen met Moev wil laten zien aan Vlaanderen. Daarom roepen we alle scholieren op om in september in de outfit van hun sportclub naar school te gaan. Hou zeker de facebookpagina in het oog.

Coolste sportclub van Vlaanderen

Zijn jullie de coolste sportclub van Vlaanderen? Bewijs het. Maak een filmpje van 1 minuut over uw sportclub en maak kans op prijzen tot 2 000 euro.

Wat moet er in uw filmpje te zien zijn:

  • uw sport
  • uw trainers en vrijwilligers
  • uw clubsfeer

Tegen eind september stuurt u dan uw video naar sport Vlaanderen.

Kostprijs

Gratis.

Voor wie

  • #sportersbelevenmeertieltwinge: voor alle inwoners van Tielt-Winge;
  • maand van de sportclub: voor de sportclubs en alle inwoners van Tielt-Winge;
  • tripsticktocht: voor alle inwoners van Tielt-Winge
  • breng uw sportclub naar de school: voor alle schoolgaande kinderen van Tielt-Winge;
  • coolste sportclub van Vlaanderen: voor alle sportclubs van Tielt-Winge.

Contact

Contact

Sport & Jeugd

Nu open
Adres
Ralisweg 17 , 3390 Tielt-Winge Sporthal 't Solveld
Tel.
016 63 95 61
sport@tielt-winge.be

Openingsuren

Vandaag
open van 09:00 tot 12:00 14:00 tot 19:00
Morgen
open van 09:00 tot 12:00 14:00 tot 17:00