Schooltheater

Het beheersorgaan van gemeenschapscentrum De Maere organiseert jaarlijks in opdracht van het lokaal bestuur een aantal theatervoorstellingen voor het kleuter- en lager onderwijs.

Deze voorstellingen worden gebracht door gespecialiseerde theatergezelschappen en dit op maat van het kind. De voorstellingen worden meestal per graad georganiseerd met een maximum publieksaantal, afhankelijk van de leeftijd van de jonge toeschouwers.

De voorstellingen leunen aan bij het leerprogramma en bij de meeste producties hoort ook een lesmap die de leerkrachten kunnen gebruiken in de klas ter voorbereiding en/of nabespreking van de voorstelling.

Procedure

Een school schrijft zich in met een of meerdere klassen voor de voorstelling(en) naar keuze. De kleuters en de leerlingen betalen via de school. De school ontvangt van het lokaal bestuur een factuur na afloop.

Kostprijs

  • Kleuters en leerlingen van Tielt-Wingse scholen betalen 4 euro per voorstelling.
  • Kleuters en leerlingen van scholen buiten Tielt-Winge betalen 6 euro per voorstelling.

Voor wie

In de eerste plaats organiseren wij deze voorstellingen voor de scholen van Tielt-Winge. Indien er nog voldoende plaatsen beschikbaar zijn kunnen ook scholen uit de ons omringende gemeenten aansluiten.

Contact

Contact

Cultuur & Samenleving

Nu gesloten
Adres
Leuvensesteenweg 187 , 3390 Tielt-Winge Gemeenschapscentrum De Maere
Tel.
016 63 59 10
demaere@tielt-winge.be
Website
apps.ticketmatic.com/shop/gcdemaere/shop

Openingsuren

Vandaag
open van 09:00 tot 12:00 14:00 tot 19:00
Morgen
open van 09:00 tot 12:00 14:00 tot 17:00