Organogram

Het organogram geeft de organisatiestructuur en gezagsverhoudingen van het lokaal bestuur weer en duidt de functies aan waaraan het lidmaatschap van het managementteam is verbonden.

Het lokaal bestuur is voor de opmaak van het nieuwe organogram (versie 2020) gestart van een blanco pagina. Alle diensten van het lokaal bestuur werden betrokken bij de opmaak. Samen zochten we naar een manier om het organogram duidelijk weer te geven. We zijn bewust afgestapt van een traditionele top-downbenadering. Visueel leggen we de nadruk op iedere schakel binnen onze organisatie die nodig is om deze op een efficiënte en kwaliteitsvolle wijze te laten draaien. 

Ons lokaal bestuur is een dynamische, geoliede machine waarbij alle diensten en afdelingen evenwaardig zijn en met elkaar verweven. Het organogram is een radarstructuur waarbij iedereen essentieel is voor het verlenen van een goede en vlotte dienstverlening. Het is een vertaling van onze missie/visie om een lokaal bestuur te creëren waarin medewerkers samenwerken met oog voor creativiteit en aandacht voor collegialiteit, integriteit en persoonlijke groei.

We zijn een organisatie waarin iedereen zich gelijkwaardig voelt en in dezelfde richting gaat, mee met de wijzers van de klok, desnoods tegen de wind in maar wel allemaal samen. 

Regelgeving

Voor wie

Iedereen

Contact

Contact

Personeelsdienst

Nu gesloten
Adres
Kruisstraat 2 , 3390 Tielt-Winge
Tel.
016 63 95 47
personeelsdienst@tielt-winge.be

Openingsuren

Vandaag
open van 09:00 tot 12:00
op afspraak 14:00 tot 17:00
Morgen
op afspraak 09:00 tot 12:00 14:00 tot 19:00