Vacature: directeur voor nieuwe woonmaatschappij

Gepubliceerd opmaandag 18 jul 2022 om 15:27

De sociale huisvestingsmaatschappijen CNUZ, Diest-Uitbreiding en SWaL zorgen elk binnen hun huidig werkingsgebied voor een aantrekkelijk aanbod aan sociale wooneenheden.  Deze 3 SHM’s zullen in 2023 samen met de SVK’s (Sociale verhuurkantoren) uit het werkingsgebied een nieuwe woonmaatschappij vormen die verantwoordelijk wordt voor het sociaal woongebeuren  in 18 gemeenten in het oosten van de provincie Vlaams-Brabant.

De nieuwe woonmaatschappij zal de juridische vorm krijgen van een besloten vennootschap en zal werken vanuit 2 vestigingsplaatsen, namelijk Diest en Tienen.

Deze nieuwe woonmaatschappij zal sociale woningen bouwen, verhuren en verkopen en sociale leningen verstrekken. Het werkgebied strekt zich uit over 18 gemeenten in de regio Aarschot, Diest en Tienen waar de organisatie bij start een 3.500 sociale woningen in verhuur heeft en bijna 1.000 woningen in planning. Een nieuw samengesteld team van bijna 60 medewerkers zal vanaf 2023 samen werken om de sociale missie van de organisatie op een professionele en toekomstgerichte manier uit te bouwen.

In het kader van de uitbouw van deze nieuwe organisatie wordt er een DIRECTEUR gezocht. De directeur heeft naast een leidinggevende functie de eerste jaren ook de opdracht om de transitie van 6 organisaties naar 1 organisatie te begeleiden.

Kandidaten kunnen inschrijven tot en met 21 augustus 2022. De selectie gebeurt in de maand september 2022.

Meer info: https://www.searchselection.com/nl/jobs/9670