Rioleringswerken Rillaarseweg - schoolomgeving

Gepubliceerd opvrijdag 18 sep 2020 om 14:40
Door de huidige opflakkering van besmettingen met Covid-19, is het samenbrengen van de buurtbewoners op een infovergadering niet de beste keuze.

In de plaats daarvan hebben de verschillende actoren (studiebureau Arcadis - Fluvius - Aannemer J&N en de gemeente Tielt-Winge) een infomap voor u samengesteld.

Met deze map willen we u de nodige info aanreiken, aangezien de werken een serieuze inpakt hebben inzake mobiliteit, de ontkoppeling van riool/regenwater op uw eigendom en de bereikbaarheid van uw woning, school of winkel.

Sinds juni zijn de voorbereidingen door de nutsmaatschappijen gestart. Na het bouwverlof kunnen de effectieve rioleringswerken opstarten en dit vanaf 24/8/2020. De signalisatievergunning is aangevraagd tot eind december. Na overleg met de aannemer lijkt ons dit een realistische planning te zijn.

De werken gaan uiteraard gepaard met hinder zoals stof en modder naargelang de weersomstandigheden. Wij kijken samen met u uit naar de realisatie waarbij het elektriciteitsnet ondergronds is gebracht en er een milieuvriendelijke riolering en LED-verlichting is voorzien.

Kortom, een nieuwe en veiligere straat in uw buurt. Laten we deze periode gebruiken om mekaar te steunen en vergeet zeker onze lokale handelaars niet in deze moeilijke tijden.