Aangepaste regeling kinderopvang Sjoko-Tof en Elfenhuisje

Gepubliceerd opmaandag 29 mrt 2021 om 11:52

Door de stijging in besmettingen en ziekenhuisopnames, nam het Overlegcomité strenge maatregelen om contacten zoveel mogelijk te beperken.

Daarom vraagt de Vlaamse regering om je baby, peuter of schoolkind zo weinig mogelijk naar de opvang te brengen. Vind je geen oplossing? Gaat het thuis moeizaam? Werk je thuis en kan je dat niet combineren met de opvang van je kind? Dan is het normaal dat je beroep doet op kinderopvang. Lukt het om minder vaak of minder lang gebruik te maken van de opvang, doe dit dan zeker. De opvang geeft ook voorrang aan kwetsbare ouders en aan ouders die een essentieel beroep hebben of in een cruciale sector werken.

IBO Sjoko-Tof
Opvang van 29 maart tot en met 2 april

De scholen doen de noodopvang. Wij voorzien de voor- en naschoolse opvang. In tegenstelling tot de rest van het schooljaar, vragen we om hiervoor in te schrijven via sjokotof@tielt-winge.be Zo krijgen we een beeld van het aantal op te vangen kinderen.

Paasvakantie

Door de huidige omstandigheden, vragen we om voor de paasvakantie OPNIEUW in te schrijven indien opvang gewenst is. Ook niet via de website, maar VIA MAIL sjokotof@tielt-winge.be. Je krijgt in de dagen voor de paasvakantie een mail met waar je kinderen opgevangen zullen worden. Aangezien we maar bubbels van 10 unieke kinderen per week mogen maken, kan het zijn dat je kinderen naar een andere locatie moeten gaan dan gewoonlijk. Broers en zussen gaan tot wel dezelfde bubbel behoren.

Elfenhuisje

We vragen om zo weinig mogelijk gebruik te maken van de kinderopvang. Je betaalt enkel de dagen dat je kind naar de opvang gaat.