Naar inhoud

gemeentelogo

afbeelding gemeentelogo
Sinds januari 2007 hanteert de gemeente het gemeentelogo in al haar publicaties. Het [gemeentelijke wapenschild] prijkt enkel nog op de trouwboekjes en in protocollaire briefwisseling.

Isabelle Geeraerts uit Houwaart ontwierp dit logo in het kader van haar eindwerk Grafische vormgeving. Het is opgebouwd uit verschillende elementen met elk hun eigen betekenis of verwijzing. De staart van de draak in het groen verwijst naar Sint-Joris en de draak. Het rode hart verwijst dan weer naar de situering van onze gemeente in het hart van het Hageland. De groene achtergrond duidt op het groene gebied waarin onze gemeente gelegen is. De bijpassende slagzin is ‘Hartelijk Hageland’. Deze geeft de link weer met het feit dat de gemeente ligt in het hart van het Hageland en duidt verder op het feit dat we een hartelijke gemeente zijn, waar het leuk vertoeven is.

Het gemeentelijk logo "Tielt-Winge Hartelijk Hageland" is geregistreerd en beschermd bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE).

Trefwoorden

Praktisch

communicatie & onthaal

Gemeentehuis
Kruisstraat 2
3390 Tielt-Wingetel. 016 63 95 28
fax 016 63 95 48
e-mail e-mail

Openingstijden

Elke werkdag van 9 tot 12 uur.
Dinsdag ook van 14 tot 19 uur.
Woensdag ook van 14 tot 17 uur.

Collectieve sluitingsdagen