Naar inhoud

herkenbare gemeentelijke werking

afbeelding folderrek
Gaandeweg wordt de huisstijl zichtbaar aan alle gemeentelijke locaties en bij gemeentelijke evenementen. Dit kan door middel van vlaggenmasten met een vlag of banier met het gemeentelijke logo, een sticker met het logo op het gemeentelijke wagenpark, enzovoort.

Missie
De gemeente Tielt-Winge heeft in een 'missie' aangegeven wat het bestuur voor de burgers wil bereiken. Daarin wordt beschreven waar de gemeente in de toekomst naar toe wil.


Uniforme briefwisseling
Sinds het voorjaar van 2007 hanteren alle gemeentelijke medewerkers eenzelfde briefsjabloon met het gemeentelogo. Dit beoogt een grote herkenbaarheid van de gemeentelijke briefwisseling.

Overzicht gemeentelijke publicaties
Folderrekken met het gemeentelijke logo geven op verschillende gemeentelijke locaties een overzicht van de gemeentelijke publicaties zoals infoblad, infogids, jeugdfolder, JEUK, kennismakingsbrochure bibliotheek, stratenplan, cultuurkrant De Maere, vormingsbrochure De Maere, brochure Grabbelpas/Swap, flyer kunstacademie, gemeentelijk jaarverslag, sportgids, afvalkalender, meldingskaart, aankondigingformulier activiteiten en folder erfgoedbank.

Trefwoorden

Praktisch

communicatie & onthaal

Gemeentehuis
Kruisstraat 2
3390 Tielt-Wingetel. 016 63 95 28
fax 016 63 95 48
e-mail e-mail

Openingstijden

Elke werkdag van 9 tot 12 uur.
Dinsdag ook van 14 tot 19 uur.
Woensdag ook van 14 tot 17 uur.

Collectieve sluitingsdagen