Naar inhoud

Proclaimer www.tielt-winge.be

Tielt-Winge.be vormt de toegangspoort tot gemeentelijke én niet-gemeentelijke informatie van de gemeente Tielt-Winge. Met het digitaal platform Tielt-Winge.be kunt u snel en eenvoudig uw weg vinden in onze gemeente.

1. Over de inhoud van www.tielt-winge.be

Van de gemeentelijke informatie mag u het volgende verwachten:
  •  we streven naar een actuele inhoud;
  • we streven naar begrijpelijk taalgebruik;
  • bij vragen, ideeën of suggesties ontvangt u zo spoedig mogelijk en bij voorkeur binnen vijf werkdagen een ontvangstbevestiging of reactie. Wij trachten uiterlijk vier weken na onze eerste reactie een volledig antwoord te versturen;
  • bij vertraging informeren wij u tijdig.

2. Over de toegankelijkheid van www.tielt-winge.be

Onze website bevordert de toegankelijkheid voor mensen met een handicap en senioren.
Bovendien voldoet deze website aan de vereisten van Anysurfer.


3. Contact

Via secretariaat@tielt-winge.be  kunt u terecht voor alle vragen over gemeentelijke informatie zoals:
  • vragen aan het college van burgemeester en schepenen;
  • algemene vragen over bestuur en beleid;
Via communicatie@tielt-winge.be kan u terecht voor vragen over de website.
Wilt u in alle gevallen uw naam en het e-mailadres waarmee we u kunnen bereiken vermelden?
 
Voor vragen aan de gemeente Tielt-Winge kunt u ook terecht via de overige contactmogelijkheden.

4. Privacy

Informatie, verkregen uit bezoek aan ons digitaal platform (zoals functionele cookies), wordt alleen gebruikt ter verbetering van de site en voor bezoekstatistieken.
Raadpleeg de Google Privacy Policy (https://www.google.be/intl/nl/policies/privacy/) voor het gebruik van cookies door Google Analytics.
Indien u zich abonneert op een nieuwsbrief bent u zelf in de mogelijkheid om u uit te schrijven.Lees onze privacyverklaring.
 

5. Auteursrecht

Persoonlijk gebruik, dat wil zeggen niet-commercieel gebruik, van de inhoud van deze site is toegestaan. De gemeente Tielt-Winge behoudt zich het auteursrecht voor van gemeentelijke informatie op ons digitaal platform, zoals de geplaatste berichten, beeldmerken, logo’s, illustraties en foto’s. Wilt u hiervan toch gebruik van maken, stuur dan vooraf een aanvraag via e-mail naar de communicatieambtenaar.
 

 

6. Fouten of onvolledige informatie op www.tielt-winge.be

We besteden veel zorg aan de creatie van deze website. De informatie erop komt van betrouwbare bronnen en werd waar mogelijk zorgvuldig nagekeken.
Constateert u fouten of onvolledig informatie? Wij stellen uw reactie op prijs! Laat het ons weten via de contactknop op de pagina die bezoekt of via communicatie@tielt-winge.be.
Het gemeentebestuur werkt zoveel mogelijk met gegevens van authentieke bronnen, waardoor de kans op fouten of onvolledige informatie wordt verkleind.
 

7. Niet-gemeentelijke informatie

Op ons digitaal platform vindt u niet alleen informatie van het bestuur en zijn dienstverlening maar ook van derden, zoals verenigingen in de gemeente. Iedere deelnemende partner is zelf verantwoordelijk voor de gepubliceerde informatie.