Naar inhoud
Recent nieuws

lancering digitaal Sociaal Huis

Sociaal Huis Tielt-Winge
Het is zover! Op maandag 16 mei 2011 is de lancering van het digitaal Sociaal Huis een feit!

Bij de opening van het Sociaal Huis in Tielt-Winge in het voorjaar 2010 waren er de naast de officiële opening van het gebouw op de Tiensesteenweg 2, 3390 Tielt-Winge, nog 2 andere doelstellingen.
Niet veel later werd de eerste al verwezenlijkt: de papieren versie van het Sociaal Huis. In de vorm van een kleine, praktische brochure werd deze huis-aan-huis bedeeld in de gemeente Tielt-Winge.
De tweede doelstelling was het lanceren van een digitaal Sociaal Huis. Voor deze opdracht deed het OCMW, als initiatiefnemer, in samenspraak met de gemeente, een beroep op de firma LCP, Brugsestraat 196/1, 8003 Oostkamp. LCP is een internetbedrijf met jaren ervaring dat de nodige tools en know-how aanleverde zodat we aan de slag konden. De gemeente en het OCMW sloegen de handen in elkaar en na maanden van aanpassen, corrigeren en verfijnen is de site www.sociaalhuis.tielt-winge.be een feit. Op deze site kan iedereen terecht voor relevante info omtrent het Sociaal Huis, het OCMW en de gemeente.

  • Waar kan ik terecht voor huisvuilzakken?
  • Op welke premies heb ik recht?
  • Wat is het nummer van de wachtdienst voor huisartsen?
  • Waar vind ik buitenschoolse kinderopvang?

Dit en veel meer vindt u terug op de nieuwe website van het Sociaal Huis. De homepage is opgebouwd uit 7 rubrieken (thema’s), een zoekrobot, een nieuwsrubriek en enkele links naar relevante sites.

Bent u ook nieuwsgierig naar de concrete invulling van deze gloednieuwe site? Maak dan gerust een virtuele wandeling en misschien ontdek je interessante weetjes!

Datum van het bericht: maandag 16 mei 2011