Naar inhoud
Recent nieuws

Gezocht: vrijwillige burenbemiddelaar

De burenbemiddelaar zoekt samen met de buren naar een oplossing voor alledaagse conflicten (bijvoorbeeld: geluidsoverlast van de blaffende hond, overhangende takken, stank van composthoop) en voor opgehoopte spanningen en problemen die de sfeer of de leefbaarheid in een wijk negatief kunnen beïnvloeden.

Bent u geïnteresseerd in vrijwilligerswerk en wil u conflicten tussen buren helpen oplossen via bemiddeling? Wij willen u hiervoor graag opleiden. De provincie Vlaams-Brabant (PIVO- bestuursschool) organiseert in het najaar 2018 een zesdaagse opleiding tot vrijwillig burenbemiddelaar te Relegem in het Provinciaal Instituut voor Vorming en Opleiding (PIVO). Deze opleiding is volledig gratis voor mensen binnen Vlaams-Brabant die zich willen inzetten voor een burenbemiddelingsproject.

Bent u geïnteresseerd in deze vorming, schrijf u dan snel in via mail op burenbemiddeling@vlaamsbrabant.be. U ontvangt daarna verdere informatie en een uitnodiging voor een verkenningsgesprek.
Neem ook een kijkje op de website www.vlaamsbrabant.be/burenbemiddeling en www.vlaamsbrabant.be/pivo (bestuursschool - vaardigheden).

Datum van het bericht: maandag 13 augustus 2018