Vacature voltijds beleidsmedewerker/jurist

Gepubliceerd opmaandag 25 apr 2022 om 11:58

Het lokaal bestuur Tielt-Winge werft een voltijds, contractueel beleidsmedewerker/jurist aan.

Durf jij het verschil te maken?

Om ons team te versterken zijn we momenteel op zoek naar een beleidsmedewerker/jurist. Je bent hét aanspreekpunt voor intern juridisch advies, stafmedewerker van de algemeen directeur, projectleider van project GO2019, je beheert de verzekeringsportefeuille, je maakt de voorbereidingen voor het managementteam, de gemeenteraad en de raad van maatschappelijk welzijn en nog zoveel meer. Welke uitdagingen op je pad zullen komen lees je in het functieprofiel. Daar vind je ook meer info terug omtrent het verdere verloop van de selectieprocedure.

Wat hebben we jou te bieden?

Er wacht je een uitdagende job met de nodige afwisseling. Geen enkele dag zal hetzelfde zijn. Je mag starten met een contract onbepaalde duur op een filevrije locatie met parking aan de deur (en ook de bussen van De Lijn stoppen vlakbij het gemeentehuis). Je werkt samen in een leuk team, je krijgt flexibele werkuren, maaltijdcheques en een fietsvergoeding. ’s Middags is er de mogelijkheid om te socialiseren met je collega’s en bij goed weer kan dit zelfs op een zonovergoten terras waar het zalig is om te vertoeven (al dan niet in combinatie met een verse tas soep).

Wat verwachten we van jou?

We zoeken een ondernemend, creatief en positief persoon die van aanpakken weet. Je weet de harmonie te bewaren, conflicten kan je de baas en diplomatisch handelen doe je als de beste. Ben je daarbovenop proactief, communicatief en enthousiast ingesteld én in het bezit van een master in de rechten (of gelijkgesteld), dan ben je voor 100% een match met ons bestuur!

Heb je toch nog vragen? De personeelsdienst staat voor je klaar en helpt je met veel plezier verder. Dit kan via e-mail naar personeelsdienst@tielt-winge.be of telefonisch op het nummer 016 63 95 47. 

Het volledige functieprofiel vind je in bijlage. Je kandidaat stellen kan tot en met 31 mei 2022.