Nieuwe Kringwinkel opent de deuren in Tielt-Winge

Gepubliceerd opdonderdag 26 okt 2023 om 13:38

Op 21 oktober opende Kringwinkel Hageland haar zesde (pop-up) winkel in Tielt-Winge.

Zoals in hun andere winkels (Aarschot, Diest, Tienen, Landen en Tremelo) kan je er terecht voor een extra groot aanbod tweedehands textiel, huisraad, boeken, muziek, speelgoed, elektro, fietsen en meubelen inclusief unieke stukken en originele hebbedingen en de herfst/winter textielcollectie.

Waarom een  pop-up in Tielt-Winge? Kringwinkel Hageland beschikt momenteel max 18 maanden over het pand op de Leuvensesteenweg. Daarom spreken ze nu over (pop-up) Kringwinkel Tielt-Winge. De organisatie wil op lange termijn zeker ook in Tielt-Winge blijven. In dit of een ander pand. 

Contactinfo

Leuvensesteenweg 277, 3390 Tielt-Winge, tel. 016 85 18 58

Openingsuren

maandag t.e.m. vrijdag 10 - 18 uur, zaterdag 10 - 17 uur

Opgelet: GEEN GEEFPUNT aan Kringwinkel Tielt-Winge! Omdat de winkel opent als pop-up, is er in eerste instantie ook geen geefpunt. Deze locatie heeft momenteel weinig tot geen plaats om grote herbruikbare spullen zoals meubelen en elektro te ontvangen. Een kleine zak kleding, een kleine doos huisraad, een klein herbruikbaar meubel mag wel altijd afgegeven worden aan de kassa van de winkel. Voor de afgifte van grote spullen of grote hoeveelheden verwijzen we je graag door naar de andere winkels. Je kan ze ook altijd gratis aan huis laten ophalen na afspraak.