Ben je mee met onze digitale dienstverlening?

Gepubliceerd opwoensdag 3 apr 2024 om 00:00

De voorbije jaren heeft Tielt-Winge sterk ingezet op digitalisering. Daardoor kan je als inwoner, vereniging of onderneming al vele zaken met het lokaal bestuur vanop afstand digitaal regelen. Er wordt zo al heel wat informatie online opgevraagd, formulieren verzonden en documenten gedownload via internet.

Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen mee is met de digitale overheid, zetten we onze online dienstverlening regelmatig in de kijker. Dit voorjaar belichten we het aanbod van meerdere diensten.


Digitale dienstverlening voor sporters en jongeren

Inschrijven voor sport- en jeugdactiviteiten doe je eenvoudig digitaal. We organiseren activiteiten tijdens de vakanties, maar ook lessenreeksen voor jong en oud. Aanmelden gebeurt op de website https://tielt-winge.kwandoo.com.


Brochure vakantiewerking
In deze brochure worden jaarlijks alle activiteiten van de diensten sport & jeugd, IBO Sjoko-Tof opgenomen. De verschillende sportweken en het aanbod voor de Grabbel- en Swappas worden er opgenomen.  Ook de activiteiten in samenwerking met derden vind je er in terug. Online raadplegen kan via www.tielt-winge.be/brochure-vakantiewerking.


#sportersbelevenmeer
Samen sport je meer, ook op sociale media worden motivatie en ervaringen gedeeld.


Blijf of de hoogte
Verneem regelmatig nieuws en activiteiten op onze website of volg ons op Facebook.
Zo weet je bijvoorbeeld als eerste wanneer er een film in het bos wordt geprojecteerd. Of tegenovergesteld, als we eens niet digitaal (!) samen spelen en ravotten op de buitenspeeldag in april.


Contacteer de sport- en jeugddienst
Heb je een vraag of wil je een suggestie doorgeven?
Dat kan via www.tielt-winge.be/sport-jeugd.

Uiteraard kan je ons aanspreken als je in sporthal ’t Solveld bent. We helpen je graag verder.