Naar inhoud
Alle activiteiten

De schaamte voorbij door Kamal Kharmach

Praktisch

Kamal Kharmach (kamalcomedian.be)
Voorstellingen - Theater
OrganisatieGemeentebestuur Tielt-Winge - cel cultuur, cultuur@tielt-winge.be, 016 63 59 10, http://www.tielt-winge.be
Een initiatief vancultuur & toerisme
Waar

GC De Maere, Leuvensesteenweg 187, 3390 Tielt-Winge

Wanneerzaterdag 2 maart 2019
Van20.15 uur

Info

Kamal Kharmach charmeerde tijdens Humo's Comedy Cup 2014 jury en publiek tot in de finale, met amper één jaar ervaring als stand-upper. Nu Staat hij in zijn eerste volavondshow scherper dan ooit. Letterlijk, want hij is zomaar eventjes 120 kilo lichter, maar ook figuurlijk, omdat hij vastberaden is zijn materiaal van een snedig randje te voorzien.

Meer info

Nog steeds even charmant? Misschien. Actueel, slim en scherpzinnig? Zonder twijfel!
De jonge comedian is op veel vlakken de schaamte voorbij, maar diep vanbinnen vindt hij zichzelf nog altijd datzelfde onzekere dikkerdje. Want hoewel iedereen hem nu behandelt als een slanke en bekende kerel, voelt hij zichzelf vooral nog steeds een dikke, arme Marokkaan. Voor het grote publiek en zelfs vrienden en familie lijkt hij misschien zijn schaamte verloren, maar zelf kan hij het soms allemaal niet goed volgen.

 

Met dit debuut probeert hij de talrijke veranderingen in zijn leven bij te benen. Hij laat zien dat er een gigantisch groot verschil kan bestaan tussen wat andere mensen over je denken en wat je over jezelf denkt.

 

Hij vergelijkt zijn huidige situatie met vroeger en probeert alle tegenstrijdigheden een plaats te geven. Want hoe kan je een succesvolle BV spelen, als je ouders je toch liever zagen lesgeven?

 

Kamals onzekerheid en perfectionisme zijn in onze huidige samenleving zeker geen cadeau, maar laat dat nu net een uitstekende voedingsbodem zijn voor een voorstelling van de bovenste plank!