Naar inhoud
Alle activiteiten

Laatste kans om op ontdekking te gaan in het Kabouterbos!

Praktisch

Evenementen - Routes (wandelingen, fietstochten) - Mens en maatschappij - Recreatie
OrganisatieGemeentebestuur Tielt-Winge - cel toerisme, Hagelands Vredesmuseum, Hagelands Heemkundig Museum, , www.tielt-winge.be
Een initiatief vantoerisme
Waar

Huize Hageland, Oudepastoriestraat 22, 3390 Tielt-Winge

Wanneerzondag 16 september 2018
Van14.15 uur

Info

Ga mee met de vertelster voor een spannende ontdekkingstocht door het Kabouterbos met een leuk verhaal en ook nog interessante natuurweetjes onderweg!

Meer info

“de ondeugende kaboutervrienden ”
Eekhoorn Pluisje verzamelt heel wat lekkers voor de winter! Hij heeft zijn kaboutervrienden Frits en Frats gevraagd om hem te helpen. Dat zien deze twee ondeugende kabouters zeker zitten! Maar gewoon nootjes verzamelen? Daar is toch niks aan! Frits en Frats maken er een heus zoek- en verstopspel van. Helpen jullie het vertelvrouwtje om alles te verzamelen? “de ondeugende kaboutervrienden ”
Eekhoorn Pluisje verzamelt heel wat lekkers voor de winter! Hij heeft zijn kaboutervrienden Frits en Frats gevraagd om hem te helpen. Dat zien deze twee ondeugende kabouters zeker zitten! Maar gewoon nootjes verzamelen? Daar is toch niks aan! Frits en Frats maken er een heus zoek- en verstopspel van. Helpen jullie het vertelvrouwtje om alles te verzamelen?

Deze wandeling kan vanaf 4 jaar tot ... en duurt ongeveer anderhalf uur. Graag inschrijven voor donderdag 13 september om 12.00 uur: toerisme@tielt-winge.be of 016 46 82 73 (voormiddag)