Brainstormsessie (week van de) Korte Keten

Schrijf je in
  • vr16 april 2021 van 10:00 tot 12:00
Van 15 tot 23 mei is het de week van de Korte Keten. Korte keten is een manier van verkopen waarbij er een rechtstreekse band is tussen producent en consument. Op die manier kan de landbouwer zijn prijs, de productiemethode en het aanbod zelf bepalen. Met zo’n transparant systeem is hij niet enkel een ambassadeur voor zijn product maar voor de hele korte keten. Als consument krijg je in ruil verse en kwaliteitsvolle producten recht van bij de boer. Zonder veel voedselkilometers of verpakkingsafval. En bovendien ondersteun je de lokale economie.

Ter voorbereiding op de activiteiten die het lokaal bestuur tijdens de week van de Korte Keten wil organiseren, houden we een online brainstormsessie op 16 april. Tijdens deze sessie kunnen er goede ideeën voor (toekomstige) activiteiten of samenwerkingen naar boven komen. Op deze manier wil het lokaal bestuur, in samenwerking van de provincie Vlaams-Brabant en SamenFerm, ook in Tielt-Winge de Korte Keten nieuw leven inblazen.

Heb jij ideeën of wil je graag deelnemen aan onze brainstorm, vul dan zeker onze vragenlijst in. Iedereen is welkom, consumenten, producenten, verwerkers en verkopers.
https://www.tielt-winge.be/korte-keten-bevraging-2021

Locatie

online
Kruisstraat 2 , 3390 Tielt (Tielt-Winge)

Prijs

  • gratis

Reserveer

Leeftijd

van 18 jaar

Organisatie

Tielt-Winge - dienst Milieu
Kruisstraat 2 , 3390 Tielt-Winge