Naar inhoud
Alle activiteiten

kabouterwandeling "heksje Mimi kan toveren!!"

Praktisch

Tentoonstellingen - Routes (wandelingen, fietstochten) - Cultureel erfgoed - Mens en maatschappij - Recreatie
OrganisatieGemeentebestuur Tielt-Winge - cel toerisme, Hagelands Vredesmuseum, Hagelands Heemkundig Museum, , www.tielt-winge.be
Een initiatief vantoerisme
Waar

Huize Hageland, Oudepastoriestraat 22, 3390 Tielt-Winge

Wanneerzondag 20 augustus 2017
Van14.00 uur

Info

Vanaf mei t/m september trekken onze vertelsters weer op pad door het Kabouterbos met gloednieuwe en spannende verhalen ! Elke wandeling heeft een ander boeiend verhaal. Doorheen de spanning van het verhaal, leer je op een speelse manier allerlei interessante weetjes over fauna en flora. De wandelingen zijn geschikt voor kids van 4 tot 9 jaar. Volwassenen mogen uiteraard ook mee.

Meer info

Heksje Mimi is op bezoek in het Kabouterbos. Samen met haar gaan we op avonturentocht en gaan we vooral leren toveren… Tot opeens blijkt dat de kabouters onze toverkrachten wel echt nodig hebben!
Kom jij ook leren toveren??

Je kan ook terecht voor gratis rondleidingen in het Hagelands Vredesmuseum om 14.00 uur en 15.30 uur. Het pop-upcafé opent de deuren van 14.00 uur tot 17.00 uur met lekkere frisse drankjes en knabbeltjes. speciaal tijdens deze editie is de popup-tentoonstelling over het drama van Meensel-Kiezegem.

Ben jij geboeid door de tram, de voorloper van bussen? Kom dan zeker eens langs!
In het seizoenarbeidersmuseum kan je naar hartenlust herinneringen ophalen over de trams uit ver vervlogen tijden. Je vindt er echte replica’s van trammetjes, alsook foto’s van hoe het vroeger was.
De tentoonstelling is gratis en toegankelijk. Heb je interesse om met een groep op een ander moment te komen, dan kan dit ook op afspraak.